Социален център Angels

Социален център Angels

Социален център Angels е най-новият проект на фондация Ейнджълс. За първи път той ще отвори врати в гр. Бургас, където е основана и самата фондация преди 10 години. Обектът ще бъде пункт, в който ще се приемат, съхраняват и даряват стоки от първа необходимост на хора в неравностойно положение. Всички получени от фондацията дрехи, играчки, книги, електроуреди, мебели, посуда, техника и други стоки за бита ще могат да бъдат поместени в него и съответно ще бъдат предоставени безвъзмездно на нуждаещите се хора. Очаква се проектът да обхване хора от уязвимите групи, живеещи в цялата област Бургас. За стриктното изпълнение на целта на социалния център и максимално задоволяване на нуждите на целевите групи, фондацията ще работи пряко с общините в района. Всички дейности, свързани с получаването на стоките и тяхното даряване, ще бъдат оформени с необходимите документи, за да се осигури добра отчетност и прозрачност.

Фондация Ейнджълс приветства всички хора, които желаят и имат възможността да подкрепят нашата кауза с дарение на финансови средства. Повече информация за това, както и начините на осъществяване можете да откриете тук.

Желаещите да дарят някои от изброените по-горе стоки, могат да го направят като се свържат с нас.

Накрая, но не на последно място БЛАГОДАРИМ на всички хора и организации, които подкрепиха нашия проект за социален център Angels и които застанаха до нас в борбата за повече усмивки на лицата и по-светло бъдеще за децата. Защото заедно можем повече!

Следете развитието на проекта в нашите facebook страници и групи.

Можете да разгледате всички проекти на фондация Ейнджълс тук