За нас

Начало / За нас

Фондация Ейнджълс е неправителствена, нерелигиозна и политически независима огранизация, която е създадена през 2008 г. в гр. Бургас от Ивелин Кичуков.

Нейната мисия е да подпомага деца и възрастни в неравностойно положение, намиращи се в цяла България. Със своите проекти фондация Ейнджълс се стреми да подобри качеството на живот на тези уязвими групи, предоставяйки им продукти от първа необходимост, насърчавайки образованието и развитието на техните таланти.

Един от основните принципи на фондацията е поддържането на пълна прозрачност при реализирането на своите благотворителни инициативи за изграждане на доверие и дългосрочни партньорски отношения.

През годините си на работа фондация Ейнджълс получи подкрепа от редица партньори и доброволци, които станаха част от нашето семейство – семейството на Ангелите. Благодарение на общите ни усилия и възможности, ние заедно успяхме да направим света за някого поне малко по-добър. Затова вярваме, че всички ние заедно и обединени можем да дарим повече усмивки и да изпълним с любов и надежда повече сърца.

Подкрепете ни!

…Защото заедно можем повече!

Нашата история

Да помагаш на другите не е работа, това е призвание

 • Когато всичко започна

  През 2008 г. създадохме фондация Ейнджълс с желанието да даряваме усмивки и подкрепяме хората в неравностойно положение в България.

 • Голямото семейство

  Създадохме клонове на фондацията в градовете София, Стара Загора и Пловдив, за да достигаме по-лесно и по-бързо до хората в нужда.

 • Ръка до ръка

  С подкрепата на нашите партньори във всяка една кампания показваме, че заедно сме по-силни и можем да дарим повече усмивки.

 • Всички хора си заслужават

  Срещаме се както с малки деца и младежи, така и с възрастни хора, за да разберем техните потребности и отговорим на техните нужди..

 • И малките усилия се броят

  От пакет брашно, дрехи, играчки до създаване на библиотека – всички кампании, незасивисмо колко мащабни са те, правят света по-добър.

 • Нашата награда

  Усмихнатите лица, излъчващи щастие и благодарност – това е нашата награда и стимул да продължаваме да се борим за по-добро бъдеще.