Социален магазин Angels

15000 лв.

Campaign Target

0

Дарения
Дарено 0%
15000 лв. to go

Социален магазин Angels

Социален магазин Angels е най-новият проект на фондация Ейнджълс. За първи път той ще отвори врати в гр. Бургас, където е основана и самата фондация преди 10 години. Магазинът ще бъде пункт, в който ще се приемат, съхраняват и даряват стоки от първа необходимост на хора в неравностойно положение. Всички получени от фондацията дрехи, играчки, книги, електроуреди, мебели, посуда, техника и други стоки за бита ще могат да бъдат поместени в него и съответно ще бъдат предоставени безвъзмездно на нуждаещите се хора. Очаква се проектът да обхване хора от уязвимите групи, живеещи в цялата област Бургас.

За реализирането на социален магазин Angels, фондацията събира средства за доизплащане на помещението в гр. Бургас, ул. Ивайло 61-63, както и за последващите довършителни ремонтни дейности. Сумата, която е необходима за завършването на обекта е 15000 лв.

Фондация Ейнджълс приветства всички хора, които желаят и имат възможността да подкрепят нашата кауза с дарение на финансови средства. Повече информация за това, както и начините на осъществяване можете да откриете тук.

Защото заедно можем повече!