Фондация Ейнджълс с председател Ивелин Кичуков получи зов за помощ от г-н Марин Маринов, баща на 4-годишната Мария Маринова от гр. Русе

Фондация Ейнджълс с председател Ивелин Кичуков получи зов за помощ от г-н Марин Маринов, баща на 4-годишната Мария Маринова от гр. Русе.
Мария е с тежко мозъчно увреждане. Когато се ражда, усуканата пъпна връв около врата ѝ, нанася непоправими щети на мозъка на детето. Въпрекию че лекарите не ѝ дават шанс за живот, родителите ѝ вече три години успяват да се грижат за нея.
В последно време обаче състоянието на детето се влошава поради сериозни стоматологични проблеми и то не може дори да с храни. Малката Мария се нуждае от лечение, което може да се извърши в София, но за целта родителите нямат необходимите средства. По този повод г-н Маринов се обърна към Ейнджълс с молба за помощ. Фондацията отпусна парични средства в размер на 200 лв. с които семейството да осигури специализиран транспорт на Мария до София за стоматологично лечение. Сумата бе преведена по дарителската сметка на детето на 20.01.2014 г.
Надяваме се с този скромен жест да спомогнем за подобряването на състоянието на болното дете и призоваваме всеки, който има възможност да подкрепи малката Мария.
Дарителската сметка на детето можете да видите на прикачената по-долу снимка.