Фондация Ейнджълс – клон София посети училище за деца с увреден слух „Дечо Денев“ и дом за медико-социални грижи за деца „Св. Иван Рилски“ в гр. София, за да зарадва децата с пасти и четки за зъби

Фондация Ейнджълс – клон София посети училище за деца с увреден слух „Дечо Денев“ и дом за медико-социални грижи за деца „Св. Иван Рилски“ в гр. София, за да зарадва децата с пасти и четки за зъби.
С двете дарения приключи започналата по-рано кампания „Веселите зъбки“, целяща да подобри устната хигиена на децата от 3 до 7-годишна възраст.
Кампанията бе реализирана с помощта на ДМ България и се осъществи в градовете София, Бургас, Варна Пловдив и Стара Загора. Във всички домове и училища за деца в неравностойно положение посрещнаха екипа ни с благодарност и топли чувства. Децата там не спираха да ни радват с усмивки, което ни дава достатъчно основание да продължим да ги подкрепяме и да им помагаме с всички сили и възможности.
Фондация Ейнджълс и председателят й Ивелин Кичуков благодарят на своя партньор в кампанията – ДМ България, с помощта на които за пореден път показаха, че Заедно можем повече…