Стани Ангел Сега – дари дрехи, играчки или книги

Стани Ангел Сега – дари дрехи, играчки или книги

Дари дрехи, играчки или книги – стани ангел и помогни на хора в неравностойно положение.

Кампанията се организира от фондация Ейнджълс и цели подпомагане на деца и възрастни в неравностойно положение в цялата страна. Всеки, който желае да се включи и да помогне може да го направи като дари свои дрехи, играчки или книги (употребявани или нови) в офисите на фондацията в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна. Не е задължително вещите да са чисто нови, може да са втора употреба. Единственото ни изискване е да са изпрани и в приличен вид. Дрехите могат да бъдат в различни размери (за деца и възрастни) и за всеки сезон; книгите също могат да бъдат с различна тематика и за различна възраст.

За всяко направено дарение от Вас се изготвя приемо-предавателен протокол и договор за дарение с цел по-добра отчетност и проследимост на дарените вещи. След приключването на кампанията до всеки дарител ще бъда изпратен подробен отчет за събраните вещи и местата и хората, на които са дарени, придружени с протоколи и снимки. Освен това подробна информация ще бъде публикувана и на официалният сайт на фондацията: www.foundationangels.org.

Фондация Ейнджълс вече 5 години помага и дарява усмивки на деца и възрастни от социалните домове и с кампанията Стани Ангел Сега се стреми за пореден път да покаже, че със съвместни усилия можем да направим все повече хора щастливи, ЗАЩОТО ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ…

Повече информация за кампанията и процедурата за дарение можете да получите на e-mail: angelsfoundation.bg@gmail.com angelsfoundation.bg@gmail.com .

Стани Ангел – Дари Усмивка!