Купи и Дари

Купи и Дари

Купи и Дари е проект, насочен към събиране на хранителни продукти и хигиенни материали за деца и възрастни в неравностойно положение. Фондацията периодично организира акции в хранителни магазини, в които посетителите могат да се включат и да помогнат според възможностите си, докато пазаруват. Продуктите, които се избират са сухи и пакетирани храни с дълъг срок на годност – макаронени изделия, ориз, леща, брашно, олио, захар, сол, бисквити, както и хигиенни материали – тоалетна хартия, почистващи препарати, памперси и други. Основната цел е да се осигурят продукти от първа необходимост, които да задоволят ежедневните потребности на хората от уязвимите групи. Хранителните продукти се избират в момента на акцията в самия хранителен магазин и се даряват след приключването й (т.е. до ден-два), за да предотврати рискът от застояването й.

Ако и вие искате да се включите в кампанията Купи и Дари и да дарите хранителни продукти и/или хигиенни материали, можете да го направите, като се свържете с нас.

Следете страницата и групите ни в социалната мрежа Facebook, за да получавате информация за дните и местата, в които се организира кампанията.

Можете да разгледате всички проекти на фондация Ейнджълс тук